#boringselfcare

June 8, 2017 0 By Linda V. Lind

På Instagram kører der lige nu en awareness kampagne, hvor brugere i juni dagligt lægger et billede op med en selvforkælelseshandling under hashtagget boringselfcare. Der er selvfølgelig en pointe i at kalde det boring, for selvom det for andre kan virke ligegyldigt, så er det en handling, som gør en forskel for den enkelte bruger. Derudover kan man selvfølgelig søge på hashtagget, se hvad andre har lagt op – og hvem ved – måske finde ny inspiration.

Jeg kom lidt sent i gang, tror det var 4. eller 5. juni, men det skulle ikke standse mig. For der er endnu en god pointe i kampagnen: nemlig at få folk til rent faktisk at gøre noget godt for sig selv, fremfor bare at tænke på det. Med depressive tanker, kaos i hovedet mm. kan det godt være svært at finde overskuddet. Kampagnen gør det ligesom lidt lettere, samtidig med at man bidrager lidt til at skabe fokus på psykiske sygdomme.

Mine bidrag har været et billede af en ansigtsmaske, jeg fik i gave fra kæresten, som jeg så brugte den dag. Det har været et billede af kattene, der putter hos mig om morgenen, mens jeg får min kaffe. Det har været et før og efter makeup make-over, bare fordi det nogle gange er befriende at lege med at det gejl, man som pige kan få skrabet sammen. Herunder en violet læbestift, jeg formodentlig aldrig ville tage på in public. Du kan selv se det her:

Juni er langt fra overstået, så det siger sig selv at der er mere på vej. Så hvis du vil se hvad jeg finder på af løjer… og om jeg har fantasi nok til at køre måneden ud, så klik på Instagram logoet i starten af indlægget og følg på dér også.

Skal du være med i legen?

Hav en skøn dag.

Join my social media sunshine families